Blue Seven

Blue Seven

Blue Seven

Saksalainen Blue Seven liputtaa mukavan ja laadukkaan käyttövaatteen ja iloisten värien puolesta. Vaatteet ovat edullisia, hauskoja ja kekseliäitä. Olemme tyytyväisinä saaneet todeta, että Blue Seven on ottanut paikkansa asiakkaidemme joukossa. Valikoimastamme löytyy laadukkaat ja edulliset farkut, College paidat, T-paidat, neuleet ja pitkähihaiset paidat, unohtamatta kauniita mekkoja ja hameita tytöille.

NYT -40% KAIKISTA BLUE SEVEN VAATTEISTA KOODILLA BLUEME17!

Blue Sevenillä on neljä kategoriaa lasten vaatteita:

  • Blue Seven newborn (koot: 50-68)
  • Blue Seven minikids (koot: 62-86)
  • Blue Seven kids (koot: 92-128)
  • Blue Seven youth (koot: 140-176)

Blue Sevenin vauvan vaatteet vastasyntyneistä vuoden ikäisiin taaperoihin ovat mukavan tuntuisia, laadukkaita ja käytännöllisiä vauvan arkivaatteita.

Kekseliäs Blue Seven kids lasten mallisto taaperomuodista käyttöystävälliseen nuorten mallistoon valloittaa erinomaisen laatunsa ja edullisen hintansa vuoksi sekä lapset että vanhemmat. Iloiset kuosit ja hauskat kuviot sopivat sekä arjen touhuihin, että juhlavampaakin tilanteeseen. Blue Seven mallisto kasvaa yhdessä lapsen kanssa ja mallistoista löytyy vaate lapsen jokaiseen ikään.

Blue Seven youth on mallisto aktiivisille ja seikkailunhaluisille 8 – 16 vuotiaille pojille ja tytöille, joilla on omintakeinen tyyli ja oma tahto! Mallistostamme löytyy nuorisolle laadukkaita ja edullisia käyttövaatteita huppareista farkkuihin. Blue Sevenin vaihtuvat nuorisoteemat ovat trendikkäitä ja ajanmukaisia; tyylikkäitä Parkour-printtejä ja rokkaavia sloganeita!